Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

З Новим Роком і Різдвом Христовим!

31 гру 2020

Дорога громадо!
     Від щирого серця вітаю усіх вас зі святами, що добром, надією і родинним теплом зігрівають наші серця – Новим 2021 роком та Різдвом Христовим! Ось і відходить у минуле ще один рік, сповнений надій і тривог, перемог та складних випробувань, здолання перешкод та здійснення планів.
     Ми з гідністю витримали усі випробування, разом плідно працювали заради кращого майбутнього нашої громади. Маю надію, що любов до нашого спільного дому, прагнення зробити його кращим буде і надалі слугувати головним пріоритетом на майбутнє.
     Новорічне свято – це завжди нові надії і сподівання. Тож нехай всі негаразди залишаться в старому році, а заповітні бажання та мрії обов’язково здійсняться в Новому. Зустрічаючи Новий рік, святкуючи Різдво Христове побажаємо один одному міцного здоров’я, любові і віри. Подаруємо найдорожче та найцінніше – щирість і тепло наших сердець, увагу та турботу нашим близьким і рідним. Нехай Різдвяна зоря запалить у наших серцях вогонь віри та любові, надії та оптимізму, наснаги та невичерпної енергії. З Новим  роком та Різдвом Христовим!
З повагою міський голова Олександр Супрунюк