Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

З 18 березня у Нетішинській ОТГ планується тимчасово призупинити роботу об'єктів загального користування

16 бер 2020

Сьогодні, 16 березня, під керівництвом міського голови Олександра Супрунюка відбулося позачерговое засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій при виконавчому комітеті міської ради. Запрошені представники Хмельницької АЕС та військової частини 3043 Національної гвардії України.
Питання №1 порядку денного – обговорення пропозиції щодо тимчасового зупинення роботи об’єктів загального користування, розташованих на території Нетішинської міської ОТГ для запобігання поширенню захворюваності на гостру респіраторну інфекцію, спричинену коронавірусом COVID-19.
Зокрема, з 18 березня до 3 квітня 2020 року планується припинити роботу:
- з продажу промислової групи товарів на прилеглій території комунального підприємства «Торговий центр», міського ринку;
- розважальних, торгових та торгово-розважальних центрів та магазинів, відділів промислових товарів у торгових центрах;
- закладів ресторанного господарства;
- басейнів, лазень, саун, тренажерних залів, фітнес-центрів, кальян-клубів.
Комунальне підприємство «Благоустрій» призупинить маршрутні перевезення на території Нетішинської міської об’єднаної територіальної громади. Нетішинське відділення поліції обмежить в’їзд та виїзд населення на та із території Нетішина як міста-супутника ВП «Хмельницька АЕС», організувавши блокпости та забезпечивши на них цілодобове чергування працівників поліції.
На підприємствах, в установах, організаціях та структурних підрозділах міста усі наради та засідання будуть переведені в телефонний режим або в режим відеоконференції та тимчасово припиняться особисті прийоми громадян, продовжиться робота посиленого дезінфекційного режиму. Буде дозволено роботу аптек, продуктових магазинів та супермаркетів, АЗС, спеціалізованих магазинів та відділів з дезінфікуючими засобами.
 
Відділ з організаційних питань апарату
виконавчого комітету Нетішинської міської ради