Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Житлові питання вирішують в режимі онлайн 

09 лис 2020

Під час карантину громадська комісія з житлових питань при виконавчому комітеті міської ради та постійна комісія із забезпечення реалізації житлових прав громадян не припиняли роботу. Засідання проходять в режимі онлайн – у соціальній мережі viber.
Днями під головуванням заступника міського голови Оксани Латишевої відбулися чергові засідання комісій. У ході роботи комісії із забезпечення реалізації житлових прав громадян було розглянуто та підтримано звернення 2 громадян про передачу у власність займаних ними житлових приміщень в гуртожитках міста.
На громадській комісії було розглянуто 6 питань порядку денного. Зокрема, затверджено спільне рішення адміністрації та профспілкового комітету ВП ХАЕС від 21 жовтня 2020 року з питань квартирного обліку. Затверджено витяг з протоколу засідання житлово-побутової комісії військової частини №3043 від 9 вересня 2020 року з питань квартирного обліку. Розглянуто та підтримано клопотання управління освіти виконавчого комітету міської ради про затвердження протоколу комісії з житлових питань працівників освіти міста Нетішин щодо виділення працівнику освіти кімнати у гуртожитку, складом 2 сім’ї. Розглянуто клопотання КП НМР «Благоустрій» про продовження робітнику підприємства терміну проживання у житловому приміщенні у гуртожитку, з фонду житла для тимчасового проживання громадян. 
Відділ з організаційних питань апарату
виконавчого комітету Нетішинської міської ради