Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Дітям загиблих героїв Нетішинської громади вручили обереги "Батьківське серце"

31 гру 2020

30 грудня до Нетішина завітали представники Громадської спілки Всеукраїнського військово-цивільного об’єднання «Бойове братерство України» Петро і Марія Скиби, щоб виконати почесну місію – передати іменні кулони «Батьківське серце» дітям, батьки яких загинули в російсько-українській війні.
Під час заходу, який відбувся у сесійній залі міської ради, рідним загиблих  – Сергія Карпенка, Руслана Лосінця, Романа Мартинюка, Дмитра Полякова, Валентина Трояна, вручили срібні іменні кулони та смаколики. До кожного кулону виписано іменне посвідчення, а на зворотному боці оберегу нанесено ім’я та прізвище загиблого. 
Цей шматочок срібла у вигляді серця, обрамлений терновим вінком із краплинкою крові, не прикраса і не медаль, це – оберіг. Його створили, щоб кожна дитина загиблого героя поряд із хрестиком носила частинку батьківського серця. «Нехай цей кулон стане справжнім оберегом, що супроводжуватиме дітей упродовж всього життя і надихатиме на добрі справи,» – передаючи рідним загиблих обереги, зазначив координатор спілки у Хмельницькій області Петро Скиба. 
Від імені міського голови, виконавчого комітету і міської ради заступник міського голови Василь Мисько подякував активу спілки за громадську діяльність, вшанування пам’яті  загиблих героїв та вручив пам’ятні подарунки дітям.
Відділ з організаційних питань апарату
виконавчого комітету Нетішинської міської ради