Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ДІАЛОГ ВЛАДИ ТА БІЗНЕСУ: У НЕТІШИНІ ПЛАНУЮТЬ ЗАПУСТИТИ ФОНД ПІДТРИМКИ ПІДПРИЄМЦІВ

11 тра 2020

Представники малого та середнього бізнесу зустрілися із міським головою Олександром Супрунюком, аби обговорити питання щодо послаблення карантинних заходів у місті з 11 травня відповідно до рішення Кабміну та підтримки місцевих підприємців у зв’язку із втратами заробітку в період карантину. До робочої зустрічі долучилися перший заступник очільника міста Іван Романюк і керівник «Агенції місцевого розвитку» Костянтин Кирилюк.  
Під час спілкування очільник міста зазначив, що влада Нетішина готова надавати безвідсоткові кредити для підтримки і розвитку місцевого бізнесу. Присутні обговорили можливий порядок надання поворотної фінансової допомоги, терміни повернення коштів, етапи формування комісії, яка вибиратиме та погоджуватиме заявки підприємців. За словами директора «Агенції» Костянтина Кирилюка, програма підтримки може бути постійно діючою – важливо правильно розробити механізм фінансування.  
Нагадаємо, що міська влада діє в межах наданих Законом повноважень та запровадила карантинні обмеження у відповідності до постанови Кабінету міністрів від 11 березня №211 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2». Відповідно, усі її рішення спрямовані лише на одне  – не допустити неконтрольованого розповсюдження COVID-19, що може спричинити до значних людських втрат.
Відділ з організаційних питань апарату
виконавчого комітету Нетішинської міської ради