Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ДО УВАГИ ОСББ, УПРАВИТЕЛІВ ТА СПІВЛАСНИКІВ БАГАТОКВАРТИРНИХ ЖИТЛОВИХ БУДИНКІВ!

14 сер 2020

Останнім часом почастішали випадки самовільного порушення об’єктів благоустрою загального користування на території міста Нетішин без відповідних дозвільних документів, що є адміністративним правопорушенням.
Зокрема, мешканці міста самовільно намагаються облаштовувати собі персональні паркомісця за рахунок територій загального користування, що відповідно викликає обурення інших громадян.
Виконавчий комітет не заперечує таким ініціативам, але все повинно відбуватися виключно відповідно до законодавства і з урахуванням думки усіх співвласників житлових будинків, які проживають у певному дворі.
Отже, якщо маєте намір облаштувати «кишеню» для тимчасової зупинки транспортних засобів за власні кошти у дворі житлового будинку на території благоустрою, необхідно звернутися до голови правління ОСББ або управителя житлового будинку щодо розгляду зазначеного питання на загальних зборах співвласників, або проведення письмового опитування.
Якщо рішення прийнято позитивно, дійте далі. За дорученням мешканців, голова правління ОСББ або управитель будинку повинен звернутися до виконавчого комітету Нетішинської міської ради за отриманням згоди на облаштування «кишені» для тимчасової зупинки транспортних засобів на об’єкті благоустрою. До звернення необхідно додати ескізні пропозиції місця облаштування «кишені».
Після отримання позитивного рішення виконавчого комітету, заявник у встановленому порядку розробляє та погоджує проект облаштування «кишені», оформлює дозвіл на порушення об’єкта благоустрою.
«Кишеня», яка буде облаштована, залишається територією загального користування і має бути вільно доступною.

 

Виконавчий комітет Нетішинської міської ради