Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ СІЛ СТАРИЙ КРИВИН ТА НОВИЙ КРИВИН!

17 сер 2020

Рішенням виконавчого комітету Старокривинської сільської ради Славутського району Хмельницької області від 25 січня 2019 року № 6, затверджено Правила благоустрою території населених пунктів Старокривинської сільської ради Славутського району Хмельницької області (далі Правила), які є обов’язковими для виконання на зазначеній території усіма підприємствами, установами, організаціями та громадянами. Ці Правила діють і нині.

Відповідно до Правил, підприємства, організації, установи та приватні підприємці у сфері благоустрою населеного пункту зобов’язані утримувати в належному стані території, надані їм в установленому законом порядку (в т.ч. закріплені за ними об’єкти благоустрою та прилеглі території).

Громадяни (домовласники) зобов’язані утримувати в належному стані власне подвір’я, прибудинкову територію і суміжний з ними тротуар, пішохідну доріжку та відповідну частину дорожнього полотна, а саме: проводити своєчасне прибирання, санітарне очищення, своєчасно скошувати бур’ян на присадибній, прибудинковій та прилеглій територіях.

Прибирання та благоустрій прибудинкових територій багатоквартирних житлових будинків та належних до нього будівель і споруд проводиться мешканцями цих будинків за їхній власний кошт.

Необхідно пам’ятати: порушення Правил благоустрою тягне за собою адміністративну відповідальність, згідно зі статтею 152 Кодексу України  «Про адміністративні правопорушення».

Детально ознайомитися з Правилами можна на офіційному сайті Нетішинської міської ради у рубриці: КОМУНАЛЬНА СФЕРА/ЖКГ.

Виконавчий комітет Нетішинської міської ради