Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Директор Центру ПМСД Лариса Клочай розповіла про роботу реєстраторів

13 лют 2020

У реєстратурі працюють четверо реєстраторів Центру ПМСД в 2 зміни, з 7-30 до 19-00. Запис до вузьких спеціалістів тепер проводиться до 19.00 год. (раніше до 16.00 год.). У зв’язку з початком роботи інформаційно-довідкової служби, реєстратори не зайняті розмовою по телефону, а спілкуються з відвідувачами та видають амбулаторні карти. Їх мета – задовільнити бажання відвідувачів – отримати своєчасно вичерпну інформацію про роботу медичних закладів та спеціалістів, відчути позитивні зміни в наданні медичних послуг.
Діяльність реєстратури передусім орієнтована на координацію відвідувачів Центру ПМСД та консультативно-діагностичної поліклініки СМСЧ, оптимізацію процесу медичного обслуговування та підтримання його на високому рівні, встановлення зворотного зв’язку із жителями Нетішинської ОТГ та обмін інформацією, зручного запису на прийом до лікарів медичних закладів. Медичні реєстратори особисто спілкуються з пацієнтами та відвідувачами, надають довідкову інформацію, проводять анкетування споживачів медичних послуг.
Займаються підготовкою, пошуком, видачею та зберіганням амбулаторних медичних карт. Здійснюють попередній запис на прийом до лікарів амбулаторій Центру ПМСД, запис на прийом до стоматолога, гінеколога, нарколога, психіатра та психіатра дитячого без направлень від лікарів Центру ПМСД. Здійснюють попередній запис на прийом до лікарів КДП (ЛОР, офтальмолога, невропатолога, хірурга, травматолога, онколога, дерматолога, інфекціоніста, ендокринолога, кардіолога, дитячого невролога, дитячого хірурга, дитячого ортопеда, дитячого отоларинголога) при наявності направлення від лікаря первинної медичної допомоги, а також без направлення у випадку, якщо пацієнт перебуває на диспансерному обліку в даного фахівця.


Відділ з організаційних питань апарату
виконавчого комітету Нетішинської міської ради