Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Делегація з Нетішина з робочим візитом відвідала Вараш

17 гру 2020

У середу, 16 грудня, до міста-супутника РАЕС Вараша із робочим візитом завітали Нетішинський міський голова Олександр Супрунюк, секретар міської ради Іван Романюк, перший заступник міського голови Олена Хоменко, заступник очільника міста з гуманітарних питань Василь Мисько, начальник фінансового управління Валентина Кравчук, начальник управління освіти Ольга Бобіна, керівник комунального підприємства «ЖКО» Ольга Єрикалова, керівник комунального підприємства «Торговий центр», депутат міської ради Михайло Брожик, керівник комунального підприємства «Комфорт» Сергій Бобін, депутати міської ради Олег Петрук та Вікторія Гаврилюк.
Кожен представник делегації поспілкувався з фахівцями за різними напрямками. Відтак, колеги обмінялися досвідом у сфері соціально-економічного розвитку, діяльності освітньої та культурної галузі, розвитку спортивної інфраструктури, підтримки житлового фонду. Розглянули питання стратегічного планування і управління, поводження з відходами, облаштування додаткових парковок в дворах, ситуації з безпритульними тваринами, співпраці з громадськими організаціями та підприємцями громади. Гості з Нетішина ознайомилися з роботою комунальних закладів та підприємств Вараша, відвідали паркові та рекреаційні зони в місті.  
Новообраний Вараський міський голова Олександр Мензул, який отримав перемогу на місцевих виборах, обговорив з Нетішинським очільником міста Олександром Супрунюком питання наповнення та ефективного використання міських бюджетів. Наприкінці зустрічі представники влади домовилися про подальшу співпрацю та об’єднання сил  в лобіювані атомної генерації на всіх рівнях. Оскільки йдеться не просто про найдешевшу та найбезпечнішу генерацію електроенергії, а й бюджетоформувальну галузь української економіки, яка забезпечує стабільною роботою десятки тисяч висококваліфікованих працівників і є гарантом сталого розвитку кількох міст-супутників та мешканців 30-кілометрових зон навколо атомних станцій.
Відділ з організаційних питань апарату
виконавчого комітету Нетішинської міської ради