Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ВІДПРАЦЮВАЛИ КООРДИНАЦІЮ СПІЛЬНИХ ДІЙ

18 лют 2020

У п’ятницю, 14 лютого,  під головуванням першого заступника міського голови Івана Романюка відбулось чергове засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій.

На порядок денний були винесені питання про стан готовності органів місцевого самоврядування  до дощових паводків та підтоплень; про стан травматизму невиробничого характеру в місті та хід виконання Плану першочергових заходів з профілактики травматизму невиробничого характеру у 2019 році. Затвердження плану на 2020 рік; про дотримання правил охорони життя на водних об’єктах  Нетішина у зимовий період; про здійснення оцінки стану готовності захисних споруд цивільного захисту Нетішина у 2020 році.

Після детального обговорення питань, комісією по кожному з них були прийняті відповідні рішення. 

Того ж дня в пункті органів управління з питань цивільного захисту, яке розташоване в захисній споруді цивільного захисту будівлі виконкому,  під керівництвом першого заступника міського голови Івана Романюка відбулось штабне навчання щодо підготовки до дощових паводків та підтоплень. У заході взяли участь представники 3-го державного пожежно-рятувального загону.
Під час навчання учасники відпрацювали координацію дій виконкому, сил та засобів міської ланки територіальної підсистеми цивільного захисту щодо запобігання надзвичайним ситуаціям; усунення причин, що спричиняють їх виникнення, та створення умов для успішного подолання наслідків надзвичайних ситуацій та ін. У процесі також була відкоригована карта-схема зони ймовірних надзвичайних ситуацій.

Відділ з організаційних питань апарату виконавчого комітету  Нетішинської міської ради