Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Відомі імені переможців фотоконкурсу з нагоди Дня міста

21 вер 2020

До Дня народження Нетішина виконавчий комітет Нетішинської міської ради у співпраці з відомим нетішинським фотолітописцем Віктором Войковським започаткували фотоконкурс.
Мета якого – залучити креативних юнаків і дівчат, а також дорослих до пізнання фотографії. Адже світлина – це зупинена мить, яка живе з нами не одне десятиліття. Фотографія – це постійний супутник, співрозмовник та споглядач у сьогодення та далеке минуле…
Участь в конкурсі взяло більше десятка молодих людей у номінації «Я! Омріяний містом своїм». Портрети, пейзажі, репортажні, спортивні та етюдні фото були представлені юними нетішинцями. Оцінював роботи досвідчений фотограф Віктор Войковський, він і визначив шестірку переможців фотоконкурсу. Відтак, заслужене 1 місце здобула Поліна Щур і Денис Тонкой, 2 місце отримали Євгеній Білецький та колектив 6-А класу ЗОШ №1, третє місце дісталося Вікторії Остапчук і Юлії Мильниковій. Вітаємо юних фотографів! Переможців та учасників конкурсу чекають Почесні грамоти, презенти та подарункові сертифікати від організаторів. Дякуємо Віктору Степановичу Войковському за співпрацю та допомогу в організації. Гарних світлин усім!
Відділ з організаційних питань апарату  
виконавчого комітету Нетішинської міської ради