Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ВІДБУЛОСЬ ОСТАННЄ ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ ВИКОНКОМУ В ТАКОМУ СКЛАДІ

27 лис 2020

26 листопада під головуванням міського голови Олександра Супрунюка відбулось останнє чергове засідання виконавчого комітету в такому складі, адже 27 листопада відбудеться установча сесія Нетішинської міської ради VIII скликання, а згодом, відповідно, відбудуться зміни і в складі виконавчого комітету. На порядок денний було винесено 26 питань, які стосуються різних сфер життєдіяльності Нетішинської міської ОТГ.

Декілька питань порядку денного стосувались перерозподілу деяких бюджетних призначень бюджету ОТГ на 2020 рік. Так, зменшено обсяг видатків споживання («Організація благоустрою населених пунктів»), передбачених на придбання матеріалів у сумі 23 600 грн., їх спрямовано на придбання 2-х альтанок; зменшено обсяги видатків споживання «Компенсаційні виплати на пільговий проїзд автомобільним транспортом окремим категоріям громадян» у сумі 1 тис. грн., їх спрямовано на збільшення обсягу видатків споживання «Компенсаційні виплати за пільговий проїзд окремих категорій громадян на залізничному транспорті»; зменшено обсяг видатків споживання «Керівництво і управління у відповідній сфері …», передбачених на придбання матеріалів, інвентарю у сумі 8, 5 тис. грн., вони будуть спрямовані на придбання багатофункціонального пристрою (принтера). Також проведено перерозподіл та зміну мети деяких бюджетних призначень загального та спеціального фондів бюджету ОТГ управління освіти виконкому на 2020 рік та ін.

Прийнято рішення про надання одноразової матеріальної допомоги 10 особам, які безпосередньо задіяні у здійсненні заходів із запобігання поширенню на території Нетішинської міської ОТГ коронавірусної хвороби COVID-19. Серед них: 5 лікарів загальної практики сімейної медицини, лікар-біолог, слюсар з експлуатації та ремонту газового устаткування та 3 сестри медичні. Загальна сума одноразової матеріальної допомоги становить 48 тис. грн.

Встановлено тариф на послугу із захоронення твердих побутових відходів IV класу небезпеки, завезених транспортом споживача, у розмірі 46, 51 грн. за куб. м. (без ПДВ). Внесено зміни до розкладу руху на перевезення пасажирів на міському автобусному маршруті загального користування «Автовокзал – Солов’євська» (рішення буде оприлюднене в газеті «Нетішинський вісник»). Надано КП «Благоустрій» згоду на об’єднання окремих об’єктів благоустрою (основних засобів) їхньої первісної вартості та суми амортизації шляхом створення одного об’єкта основного засобу за найменуванням «Система вуличного освітлення в м. Нетішин Хмельницької області» загальною вартістю 1 млн. 578 тис. 264 грн. 18 коп. Надано дозвіл КП «Благоустрій» дозвіл на видалення зелених насаджень на території міста, відповідно до попереднього акту обстежень спеціальною комісією.

Рішенням виконкому утворено комісію про безоплатну передачу завершеної капітальним ремонтом території загального користування (заміна тротуарів та пішохідних доріжок) просп. Незалежності та вул. Будівельників від управління капітального будівництва до КП «Благоустрій». Також на підставі рішення виконкому безоплатно буде передано майно Нетішинської міської ОТГ з балансу КНП НМР «Центр ПМСД» на баланс виконкому, в оперативне управління, загальною вартістю 213 тис. 222 грн. (легковий автомобіль, вогнегасник та ін.).

Безоплатно передано майно Нетішинської міської ОТГ з балансу КП «Благоустрій» на баланс КП «Комфорт», у господарське відання: кошторисну документацію на будівництво ЛЕП-04кВ для підключення території тимчасового утримання безпритульних тварин» ; основні засоби та малоцінні необоротні матеріальні активи; сировину та матеріали; купівельні напівфабрикати та комплектуючі матеріали та ін.. Цим же рішенням виконкому також утворено комісію щодо безоплатної передачі майна Нетішинської міської ОТГ з балансу КП «Благоустрій» на баланс КП «Комфорт».

Блок прийнятих рішень стосувався захисту прав дітей: надання статусу дитини-сироти; встановлення піклування над неповнолітнім; збереження права на користування житлом за неповнолітнім; надання дозволу на укладення договору купівлі-продажу приватної квартири, право користування якою має неповнолітній і т. ін.

Затверджено заходи щодо відзначення Міжнародного дня людей з інвалідністю та список дітей і осіб з інвалідністю для надання одноразової грошової допомоги. Відповідно до рішенням виконкому, буде надана одноразова грошова допомога на лікування для 22 мешканців Нетішинської міської ОТГ.

Відділ з організаційних питань апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради