Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Вручили подарунки переможцям та учасникам фотоконкурсу до Дня міста 

23 вер 2020

До Дня народження Нетішина виконавчий комітет Нетішинської міської ради у співпраці з відомим нетішинським фотолітописцем Віктором Войковським започаткували цьогоріч фотоконкурс.
Мета якого – залучити креативних юнаків і дівчат, а також дорослих до пізнання фотографії. Адже світлина – це зупинена мить, яка живе з нами не одне десятиліття. 
Участь в творчому конкурсі взяло більше десятка молодих людей у номінації «Я! Омріяний містом своїм». Портрети, пейзажі, репортажні, спортивні та етюдні фото були представлені юними нетішинцями. Оцінював роботи досвідчений фотограф Віктор Войковський, він і визначив шестірку переможців фотоконкурсу. 
Сьогодні, 23 вересня, міський голова Олександр Супрунюк вручив Почесні грамоти і подарунки переможцям та учасникам конкурсу. 
Відтак, шестірка переможців - Поліна Щур, Денис Тонкой, Євгеній Білецький, колектив 6-А класу ЗОШ №1, Вікторія Остапчук і Юлія Мильникова отримали Почесні грамоти, подарункові сертифікати на суму 500, 300 і 200 гривень та сувеніри на згадку. Учасники конкурсу Назарій Форсюк, Валерія Табачинська, Софія Бойчук та колектив 2-А класу ЗОШ №1 були відзначені Подяками міського голови та сувернірними презентами. Подяка і подарунок чекали й Віктора Степановича Войковського. Дякуємо за співпрацю та допомогу в організації. Вітаємо усіх!
Відділ з організаційних питань апарату  
виконавчого комітету Нетішинської міської ради