Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Визначені пріоритетні напрямки роботи в освітній галузі

09 гру 2020

Минулого тижня новопризначена за контрактом (до моменту призначення на посаду начальника управління освіти виконкому міської ради за результатами конкурсу) очільниця управління освіти виконавчого комітету міської ради Ольга Бобіна провела робочі наради з керівниками дошкільних, загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів нашої громади. 
Освітяни обговорили стан проведення поточних та капітальних ремонтів в закладах, важливі фінансові питання, підвели підсумки роботи за 2020 рік та визначили нові пріоритети на рік прийдешній.
Вперше новорічні свята у дитячих садках та в початкових класах шкіл проходитимуть в умовах карантину. Відповідно до карантинних обмежень, батьків у приміщення навчальних закладів не впускатимуть, тож дитячі свята відбуватимуться без них. Під час розмови з керівниками закладів освіти Ольга Бобіна зазначила, що свята новорічно-різдвяного циклу не скасовуються, адже діти чекають їх цілий рік. Різні тематичні розваги, вистави, казки будуть організовані і проведені з дотриманням усіх необхідних карантинних заходів. На святі можуть бути присутні тільки діти і педагогічні працівники.
Ольга Бобіна планує й надалі успішно розвивати освітню галузь громади, зокрема, створювати нові можливості для вдосконалення педагогічної майстерності, впроваджувати сучасні методи роботи в освітнє середовище, підтримувати важливі шкільні ініціативи. Попереду багато роботи на якісний результат - впевнено зазначила керівниця.
Відділ з організаційних питань апарату
виконавчого комітету Нетішинської міської ради