Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Визначено банк для розміщення депозиту

27 січ 2020

АТ «Укрексімбанк» рішенням конкурсної комісії з визначення установи банку для розміщення тимчасово вільних коштів бюджету Нетішинської міської ОТГ на вкладні (депозитні) рахунки у банках визначено переможцем конкурсу серед банківських установ щодо розташування на депозит тимчасово вільних коштів бюджету Нетішинської міської ОТГ. Сума становить майже 10 млн. грн. Це кошти, які передбачені на виконання робіт у 2020 році. Але доки їхні розпорядники проводитимуть електронні закупівлі, бюджет міської ОТГ, завдяки депозитному вкладу, зможе отримати додаткові кошти.

 Загалом на конкурс були подані документи 4 банківських установи: ПАТ АБ «Укргазбанк» (відсоткова ставка 10,4), АТ «Укрексімбанк» (відсоткова ставка 10,7), АТ «Ощадбанк» (відсоткова ставка 10,5) та ПАТ КБ «Приватбанк» (відсоткова ставка 10, 71). Попри те, що останній мав найвищу відсоткову ставку, рішенням комісії він не був допущений до участі в конкурсі, в зв’язку з поданням неповного пакету документів.

Слід зазначити, що дозвіл на розташування на депозит тимчасово вільних коштів Нетішинської міської ОТГ було надано фінансовому управлінню виконкому рішенням міської ради. Рішенням виконкому від 20 січня 2020 р. визначено Порядок розташування таких коштів. А склад конкурсної комісії утворено відповідно до наказу фінансового управління. «Протягом року очікуємо додатково отримати близько 500 тис. грн. до бюджету Нетішинської міської ОТГ, які будуть спрямовані на вирішення окремих проблемних питань життєдіяльності громади», – зазначила Валентини Кравчук, начальник фінансового управління виконкому, голова конкурсної комісії.

 Відділ з організаційних питань апарату

виконавчого комітету Нетішинської міської ради