Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Виділено кошти медикам і звільнено підприємців від сплати за оренду на перід карантину

21 бер 2020

20 березня 2020 року відбулась позачергова сімдесята сесія Нетішинської міської ради. Причиною її зібрання стала ситуація щодо запобігання поширення
захворювання на корона вірус в країні і Нетішині зокрема.
Рішенням міської ради були внесені зміни в частині фінансування до 2-х комплексних програм Нетішинської міської ОТГ. Так, обсяг фінансування на 2020 рік програми розвитку цивільного захисту на 2020-2024 роки збільшено на 380 тис. грн. і він становить 533тис. 500 грн., а на 2021 рік збільшено на 100 тис. грн. і становить 1 млн. 428 тис. 500 грн. З метою здійснення протиепідемічних заходів і запобігання поширенню корона вірусної інфекції та інших інфекційних захворювань, на виконання програми поетапного покращення надання медичної допомоги населенню та розвитку галузі здоров’я на 2017-2020 роки, виділено 149 тис. грн. для КНП НМР «Центр ПМСД» на закупівлю засобів індивідуального захисту, тестів, дезінфікуючих засобів та ін.. Також для придбання засобів індивідуального захисту виділено 50 тис. грн. для місцевих еменесників.
Міська рада проголосувала і за зміни до бюджету Нетішинської міської ОТГ на 2020 рік. Виділено 670 тис. грн. для КНП НМР «СМСЧ м. Нетішин» для придбання апарату штучної вентиляції легень та 49тис. 650 грн. – для Нетішинського відділення поліції для придбання нагрудних відеореєстраторів.
Під час роботи пленарного засідання було внесено ще одне питання до порядку денного, яке згодом, після обговорення постійними депутатськими комісіями під час короткої перерви, було позитивно проголосовано. Отже, рішенням міської ради підприємцям, які призупинили свою діяльність на період карантинних заходів, не буде нараховуватись плата за оренду приміщень в приміщеннях, які належать комунальним підприємствам міської ради, закладах та установах, що належать до комунальної власності.


Відділ з організаційних питань апарату
виконавчого комітету Нетішинської міської ради