Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

БУДІВНИЦТВО МІСЬКОГО ПАРКУ ВІДПОЧИНКУ В РОЗПАЛІ

17 сер 2020

Рішенням 15 сесії Нетішинської міської ради VII скликання від 22липня 2016 року управлінню капітального будівництва виконавчого комітету Нетішинської міської ради передано функції замовника будівництва об’єкту «Будівництво парку в районі між вул. Набережна, вул. Будівельників та просп. Незалежності у м.Нетішині Хмельницької області».

Розроблення проектної документації, відповідно до укладеного договору на виконання проєктних робіт від 26липня 2017 р., здійснювало КП НМР «Бюро технічної інвентаризації». За результатом розгляду проєктної документації, експертною організацією Філія ДП «Укрдержбудекспертиза» в Хмельницькій області видано позитивний експертний звіт від 17 травня 2018 року із загальною кошторисною вартістю 7 млн.337 тис.918 грн.

Проєктну документацію будівництва парку в районі між вул. Набережна, вул. Будівельників та просп. Незалежності було затверджено рішенням виконкому від 12 липня2018 року.

Кошти на будівництво парку були виділені рішенням 68 сесії Нетішинської міської ради VII скликання від 24 січня 2020 р. зі спеціального фонду бюджету Нетішинської міської ОТГ на 2020 рік.

Протоколом тендерного комітету від 26лютого 2020 р. затверджено тендерну документацію на проведення процедури відкритих торгів в електронній системі закупівель «Прозоро» на закупівлю робіт по вищевказаному об’єкту.

Для участі в тендері зареєструвалося 2 учасника: ТОВ «Архітектоніка» (цінова пропозиція – 5 999 416,41 грн.) та ПП «Техномаркет»( цінова пропозиція – 6 443 880,49 грн.). Найменшу цінову пропозицію запропонував учасник ТОВ «Архітектоніка» із тендерною пропозицією на суму 5 599 990,00 грн. Отже, рішенням тендерного комітету від 25 березня 2020р. ТОВ «Архітектоніка» було визнано переможцем процедури відкритих торгів на закупівлю робіт з будівництво парку в районі між вул. Набережна, вул. Будівельників та просп. Незалежності. Договір підряду між управлінням капітального будівництва виконкому і ТОВ «Архітектоніка» на суму 5 599 990,00 грн. було укладено 6 квітня 2020 року.

Вся інформація щодо будівництва міського парку є у вільному доступі в мережі Інтернет (сайт Нетішинської міської ради, сайт ЕСЗ «Прозоро» тощо) і всі бажаючі можуть із нею ознайомитись.

За словами Ярослава Петрука, начальника управління капітального будівництва виконкому, відповідно до проєкту передбачено укладання тротуарної плитки площею понад 4тис. кв.м, укладання бетонних поребриків близько 4тис. 500 пог.м. Станом на 17 серпня укладено більше 2тис. кв.м тротуарної плитки та установлено 2 тис.50 пог. м. бетонних поребриків.

Згідно з договором підряду, виконанні роботи оплачені у розмірі 1 064 063,05 грн.

Роботи в міському парку відпочинку ведуться відповідно до календарного графіку виконання робіт. У разі повного фінансування, вони плануються бути завершеними до кінця поточного року. На День Незалежності, на нетішинців чекає приємна новина – в міському паркувідпочинку відбудеться відкриття казкового «Диво парку».

Відділ з організаційних питань апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради