Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Будинкоуправитель - це відповідально 

12 чер 2020

КП НМР «ЖКО» є будинкоуправителем 53 житлових нетішинських багатоповерхівок. Відповідно до укладених договорів зі співвласниками кожного будинку на надання комунальних послуг, постійно проводиться прибирання приміщень загального користування та прибудинкових територій, технічне обслуговування загально будинкових мереж, дезінфекція, дератизація, дезінсекція, косіння трави та ін. 
Крім обов’язкових послуг, виконувались різного роду поточні ремонти, які співвласники житлових будинків обрали на новий період. 
За інформацією Ольги Єрикалової, начальника КП НМР «ЖКО», за 5 місяців нинішнього року працівники підприємства бетонували підмостки біля будинків, склили вікна, ремонтували контейнери для сміття, двері та входи в підвали будинків (заміна металопрофілю) і під’їзди (фарбування), фарбували цоколи будинків, урни та лавочки; здійснювали заміну дверей (металевих та дерев’яних), урн, брусків, лавочок. Загальна вартість робіт становить 128 440,13 грн. 
 Працівники електротехнічної дільниці ремонтували щипові, проводили роботи по освітленню підвалів та по заміні автоматів, запобіжників і лампочок на енергозберігаючі, прокладали проводку. Вартість виконаних становить 119 775,44 грн. 
Великий обсяг робіт за 5 місяців поточного року виконано і дільницею з експлуатації та ремонту сантехобладнання комунального підприємства: заміна вентилів на холодне і гаряче водопостачання діаметром 15, 20 ,25, 32 мм; заміна кранів кульових фланцевих діаметром 50 і 80 мм; заміна чавунних каналізаційних труб на пластикові; прокладання сталевих труб холодного і гарячого водопостачання; утеплення та фарбування труб. Всього - на загальну суму 236 367,18 грн. 
КП «ЖКО» розпочало також роботи з герметизації швів житлових будинків. На цей час їх виконано на суму 53 996,69 грн.
Працівники комунального підприємства «ЖКО» продовжують і на далі виконувати роботи, визначені договорами з управління. 
Відділ з організаційних питань апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради