Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Аукціон відбувся: продано право на оренду 3-х земельних ділянок

10 чер 2020

У вівторок, 9 червня, відбулися земельні торги у формі аукціону з продажу права оренди 5 земельних ділянок. Організатором земельних торгів виступила Нетішинська міська рада, а виконавцем – ПП «Фірма «СОМГІЗ».
Оскільки були відсутні учасники земельних торгів (не подані заявки) щодо права оренди на 5 років 2-х земельних ділянок (площею 0,0948 га, категорія земель – землі промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення, що розташована по вул. Промисловій та площею 0,5083 га, категорія земель – землі житлової та громадської забудови, що розташована на північ від житлової забудови (урочище «Зарів’є»), то торги визнані такими, що не відбулися. А 3 земельні ділянки були продані на земельних торгах. 
Перший лот – право оренди терміном на 5 років земельної ділянки площею 0, 3963 га, що розташована по вул. Промисловій, категорія земель – землі промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення). Стартовий розмір річної орендної плати - 48 тис. 425 грн. 09 коп. без ПДВ, що становить 3% від нормативної грошової оцінки земельної ділянки. Переможцем земельних торгів (було 2 учасника) стала фізична особа-підприємець Валентина Ноцик, яка придбала лот за 48 тис. 909 грн. 35 коп. 
А переможцем другого та третього лотів стало ТОВ «АКРІС АГРО ГРУП»– у торгах по кожному з них брало участь по 2 учасника. Обидві земельні ділянки сільськогосподарського призначення розташовані на північ від житлової забудови (в районі урочища Зарів’є) і були виставлені на аукціон з умовою права оренди терміном на 7 років. Перша – площею 2, 4248 га, стартовий розмір річної орендної плати - 1тис. 241 грн. 83 коп. (без ПДВ), а друга - площею 2 га, стартовий розмір річної орендної плати – 1 тис. 24 грн. 27 коп. Ціна продажу лотів (плата за користування земельними ділянками, право користування якими набуте на торгах) становить відповідно 1 тис. 452 грн. 97 коп. (без ПДВ) та 1 тис. 454 грн. 35 коп.
Відділ з організаційних питань апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради