Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

29 років незалежності України: зміни на ринку праці Хмельниччини

20 сер 2020

 

За роки незалежності ринок праці України суттєво змінився: перехід до ринкових відносин, зародження малого й середнього бізнесу, розвиток інтернет-технологій. За 29 років діяльності служби зайнятості, створена матеріально-технічна база для надання соціальних послуг населенню і роботодавцям, постійно вдосконалюється законодавча база, розширюються форми та методи інформаційно-роз’яснювальної роботи тощо.

         Вагомий внесок у вирішення питань працевлаштування незайнятих громадян внесла також і Хмельницька обласна служба зайнятості. Протягом 29 років, отримали роботу 688,9 тис. жителів Хмельниччини, а це більше половини нинішнього населення області, пройшли професійне навчання 109,2 тис. безробітних, брали участь у громадських та інших роботах тимчасового характеру 202,6 тис. громадян.

            Особлива увага приділяється налагодженню тісної співпраці із соціальними партнерами та роботодавцями. Служба зайнятості на безкоштовній основі надає широкий спектр послуг. Адже наша головна мета, щоб кожен українець мав достойну роботу, а роботодавець був забезпечений кваліфікованими кадрами.

            Тож хай цей святковий день об’єднає нас у спільних прагненнях творити добро, додасть сил та наснаги. Бажаємо усім міцного здоров’я, родинного добробуту, душевної рівноваги та впевненості у щасливому майбутньому нашої Батьківщини.

         З Днем народження, Україно!

 

 

 

 

Відділ інформаційної роботи

Хмельницький обласний центр зайнятості

 пров. Шевченка,10 

м.Хмельницький, Україна, 29000 

тел: +38(0382) 65-74-18 

+38(0382)76-46-42

 khm-ocz@kmocz.gov.ua