Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ЗАСІДАННЯ ВИКОНКОМУ: ПИТАННЯ РОЗГЛЯНУТІ – РІШЕННЯ ПРИЙНЯТІ

12 лис 2020

Сьогодні, 12 листопада, під головуванням міського голови Олександра Супрунюка відбулось чергове засідання виконавчого комітету міської ради. На порядок денний було винесено 28 питань, які стосувались різних сфер життєдіяльності Нетішинської міської ОТГ.

Затверджено план діяльності виконкому міської ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2021 рік. Взято до відома виконання фінансового плану КП «Комфорт» за І півріччя 2020 року. Надано згоду на улаштування кишені тимчасової зупинки транспортних засобів у дворі ж/б № 6 по пров. Миру, відповідно до ескізних пропозицій за кошти співвласників.

П’ять рішень виконкому стосувались видалення зелених насаджень відповідно до актів їхнього обстеження: на території ДНЗ №5 «Теремок», ДНЗ (центр розвитку дитини) «Золотий ключик», Старокривинського будинку культури та ЗОШ №4, в охоронній зоні повітряних ліній електропередач в Старому Кривині.

Серед прийнятих рішень щодо житлових питань, то затверджено витяг з протоколу засідання житлово-побутової комісії в/ч 3043 з питань квартирного обліку від 9 вересня 2020 року та спільне рішення адміністрації та профспілкового комітету ВП ХАЕС з питань квартирного обліку від 21 жовтня 2020 року. Також продовжено  до 4 листопада 2021 року строк дії договорів найму 2-х соціальних двокімнатних квартир по вул. Варшавська, 3а.

Позитивне рішення мали питання, що стосувались захисту прав дітей: надання дозволу на зняття з реєстрації місця проживання дитини, позбавленої батьківського піклування; визначення місця проживання малолітньої дитини;  збереження права на користування житлом за малолітніми дітьми.

Прийнято рішення про надання одноразової грошової допомоги для 22 мешканців Нетішинської міської ОТГ.

Відділ з організаційних питань апарату виконавчого комітету Нетішинської ради