Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Щодо внесення змін до Детального плану частини території промислової зони м.Нетішин

03 бер 2017

На виконання рішення двадцять третьої сесії Нетішинської міської ради VIІ скликання від 14 лютого 2017 року № 23/1225 "Про внесення змін до Детального плану частини території промислової зони м.Нетішин", статті 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 25 травня 2011 року № 555, з метою розгляду пропозицій для можливого їх врахування у проекті містобудівної документації, виконавчий комітет Нетішинської міської ради повідомляє про розроблення проекту «Внесення змін до Детального плану частини території промислової зони м.Нетішин».

Замовник - виконавчий комітет Нетішинської міської ради, розробник – фізична особа-підприємець Назаренко К.Ю., платник – фізична особа Миклуш О.П.

 Основні техніко-економічні показники проекту: площа земельної ділянки - 3,0 га; площа забудови: 8550 кв.м.

Основні положення проекту «Внесення змін до Детального плану частини території промислової зони м.Нетішин» розміщені на офіційному сайті Нетішинської міської ради та у вестибюлі на 2-му поверсі адмінприміщення виконавчого комітету Нетішинської міської ради, що на вул.Шевченка, 1. Інформація за телефоном 3-42-36, кабінет № 17 Мельничук Н.В., Зіщук І.А.

Пропозиції у встановленому порядку надаються від дня опублікування повідомлення до 12.00 годин 03 квітня 2017 року у виконавчий комітет Нетішинської міської ради, вул.Шевченка, 1.