Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Шлях довжиною в 30 років

28 лют 2017

24 лютого дошкільний навчальний заклад №7 «Оленка» відзначив 30-річчя з дня заснування. Тридцятилітній ювілей – час підбиття підсумків, роздумів про досягнення, успіхи, плани на майбутнє. За ці роки дитячий садок пройшов довгий  шлях не лише становлення, але й накопичення педагогічного досвіду, підвищення якості роботи, творчого пошуку, поліпшення матеріально-технічної бази. День народження «Оленки» – це особливе свято, справжній калейдоскоп дитячих голосів, щирих оченят, посмішок і сміху, відкриттів і гри! Саме з таким настроєм дитячий заклад зустрічав свій ювілей і приймав поздоровлення від почесних гостей.

Привітати іменинників завітало чимало гостей, зокрема, міський голова Олександр Супрунюк, начальник управління освіти Василь Мисько, голова Нетішинської міської організації профспілки працівників освіти Борис Шевчук, керівники загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладів, ветерани дошкільної освіти, хто працював у дитячому садочку з початку його заснування, вихованці й випускники, батьківський колектив. На день народження прийнято ходити з подарунками, це правило дотримали всі запрошені. Очільник міста Олександр Супрунюк вручив завідувачу Наталії Пилипюк подарунковий сертифікат на придбання меблів та побажав усім працівникам садочку, діткам та їхнім батькам здоров’я, невичерпної наснаги, енергії та благополуччя. З нагоди відзначення 30-річчя дошкільного навчального закладу, від імені виконавчого комітету міської ради Почесними грамотами і подарунками були нагороджені: машиніст з прання та ремонту спецодягу (білизни) Наталія Бедкіна, шеф-кухар Людмила Бобович, сторож Лілія Вербовець, помічники вихователів Надія Ковальчук і Галина Сліпчук.

Зі словами привітання виступив начальник управління освіти Василь Мисько. За багаторічну сумлінну працю, вагомі трудові здобутки, професіоналізм, активну життєву позицію та з нагоди 30-річчя від дня заснування ДНЗ №7 він вручив грамоти вихователю Марії Болмат, машиністу з прання та ремонту спецодягу (білизни) Лідії Гаврик, вихователю Тетяні Самчук, прибиральниці службових приміщень Галині Зощук, підсобному працівнику Олені Романюк, помічнику вихователя Тетяні Яковчук, прибиральниці підсобних приміщень Зінаїді Солтис, старшій медичній сестрі Руслані Фроловій. Голова Нетішинської міської організації профспілки працівників освіти Борис Шевчук презентував колективу дитячого садочку сертифікат на придбання посуду. Даруючи дитсадку-імениннику подарунки, почесні гості зичили йому достатку, процвітання, довголіття, працівникам – задоволення від улюбленої роботи, а маленьким вихованцям – рости здоровими, розумними і не забувати дороги до світлого дому їхнього дитинства.

Для усіх присутніх була представлена ​​яскрава концертна програма – справжнє свято за участю вихованців, випускників та педагогів, які є головним активом дитячого садка. Діти  показували все, чого навчилися у своїй другій домівці – співали, танцювали, розповідали вірші. Випускниця дитячого садка, солістка зразкового вокального ансамблю та студії естрадної пісні Анастасія Завадська подарувала усім зворушливу пісню про матір, а вихованці ансамблю бального танцю «Шарм» динамічний танець папуасів.

Під час святкового вечора ностальгічні спогади лунали від Олени Типлинської, у минулому завідувача дошкільного закладу (2000-2010 роки) і Людмили Ваки, вихователя-методиста ДНЗ №7 (1987-2000 роки), для яких стіни «Оленки» довгий час були рідними, що віддали частинку своєї душі і серця дошкільному закладу та вихованцям.

Під час святкування гості мали змогу побачити інтерактивну мультимедійну презентацію,  створену з нагоди святкування 30-річного ювілею. З цікавістю та хвилюванням вони спостерігали як за час існування змінювався дитячий садочок, на світлинах знаходили знайомі  обличчя сьогоднішнього колективу та тих людей, які вже не працюють в закладі. Хвилиною мовчання присутні вшанували працівників дошкільного закладу, які, на жаль, покинули цей світ.

День у день, цілих 30 років у дошкільному закладі «Оленка» трудяться по-справжньому творчі люди, вони свою душу і серце віддають дітям, даруючи малятам щасливий світ дитинства. Хочеться побажати,  щоб заклад пережив ще не одну славну дату, а ті добрі справи, зроблені за ці роки, будуть справжнім «скарбом» для наступних поколінь.

Відділ з організаційних питань, зв’язків з ГО та ЗМІ
апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради