Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Члени виконкому схвалили 22 важливих рішення

28 лют 2017

У четвер, 23 лютого, під головуванням міського голови Олександра Супрунюка, члени виконавчого комітету міської ради зібралися на чергове засідання, щоб обговорити і прийняти важливі для життєдіяльності нашого міста рішення. Порядок денний містив 22 питання.

Одним із перших було розглянуто і схвалено фінансовий план комунального підприємства «Книги» за 2016 рік, згідно якого у минулому році підприємство отримало чистого прибутку в сумі 54,7 тис.грн. До бюджету перераховано 9,8 тис.грн. податку на прибуток та частина прибутку з комунальних підприємств в сумі 6,7 тис. гривень. Підприємство працює тільки з вітчизняними виробниками, такими як «А-ба-ба-га-ла-мага», «Ранок», «Фоліо», підручники і посібники закупляються  у видавництв «Навчальна книга», «Літера», «Промінь» та інші.

Члени виконкому взяли до відома інформацію про проведену виконавчим комітетом Нетішинської міської ради роботу щодо погашення заборгованості із виплати заробітної плати, підвищення рівня оплати праці та легалізації виплати заробітної плати у 2016 році. Відзначили, що заборгованість із виплати заробітної плати на підприємствах міста станом на 1 січня 2017 року погашена повністю та затвердили заходи щодо легалізації зайнятості та заробітної плати на 2017 рік. Прийнято рішення про визначення видів громадських робіт для виконання засудженими та особами, які вчинили адміністративні правопорушення, безоплатних суспільно корисних робіт на 2017 рік та затверджено об’єкти, на яких засудженні та особи, які вчинили адміністративні правопорушення, виконуватимуть громадські роботи. Рішенням виконкому встановлено вартість послуг, які надаються КП НМР «Нетішинський міський ринок» та утворено спеціалізовані служби цивільного захисту (енергетики, захисту сільськогосподарських тварин і рослин, комунально-технічна та інженерна, торгівлі, харчування та  матеріального забезпечення, медична, зв’язку і оповіщення, протипожежна, транспортного і технічного забезпечення, охорони громадського порядку) міста Нетішин.

Надані кошти для одноразової матеріальної допомоги дев’ятьом мешканцям міста у сумі 3 і 5 тисяч гривень. Двадцяти одному інваліду І групи та сімом дітям-інвалідам, відповідно до рекомендацій індивідуальної програми реабілітації інваліда, надано матеріальну допомогу для придбання підгузків у сумі 3 тисячі 500 гривень кожному. Члени виконкому надали дозвіл на видалення зелених насаджень на території Нетішинського НВК «Загальноосвітня школа I-II ступенів та ліцей», на території обслуговуючого кооперативу «Об’єднання співвласників майнового комплексу «Універмаг»», у районі будинку №49/1а, що на вулиці Старонетішинська.

Відділ з організаційних питань, зв’язків з ГО та ЗМІ
апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради