Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Чергове засідання виконкому

01 чер 2017

У середу, 31 травня, під головуванням міського голови Олександра Супрунюка відбулось чергове засідання виконавчого комітету Нетішинської міської ради, під час якого було розглянуто і обговорено двадцять два питання. З усіх – прийняті відповідні рішення.

Члени виконкому розглянули проект внесення змін до бюджету міста Нетішин на 2017 рік, ухвалили рішення про надання КП НМР «ЖКО» згоди на улаштування майданчиків для встановлення контейнерів для роздільного збирання побутових відходів, затвердили проектні документації будівлі поліклініки та НВК. Установлено режим роботи магазина «Лідер», розташованого за адресою: вул. Шевченка, 26.

В ході засідання було ухвалено рішення про надання дозволу на видалення зелених насаджень у місті Нетішин. Надано матеріальну допомогу нетішинці на вшанування та увічнення пам’яті померлого чоловіка, учасника антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей. Надані кошти для одноразової матеріальної допомоги на лікування 7 мешканцям міста.

Відділ з організаційних питань, зв’язків з ГО та ЗМІ
апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради