Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Чергове засідання виконкому: фахівцям галузі освіти, спорту та культури, обдарованим дітям та молоді призначено стипендії міського голови

30 сер 2017

У вівторок, 29 серпня, під головуванням очільника міста Олександра Супрунюка, члени виконавчого комітету міської ради зібралися на чергове засідання, щоб обговорити і прийняти важливі для життєдіяльності нашого міста рішення. Порядок денний містив 25 питань.

Одними із перших були розглянуті і схвалені фінансовий план КП НМР «Бюро технічної інвентаризації» за перше півріччя 2017 року, КП НМР «Торговий центр» та КП НМР «Нетішинський міський ринок», а робота керівників комунальних підприємств визнана задовільною.Члени виконкому затвердили склад організаційного комітету з підготовки та відзначення Дня міста та заходи щодо відзначення Дня міста.

Прийнято рішення про призначення стипендій Нетішинського міського голови та Нетішинської міської ради 43-м фахівцям галузі освіти, спорту та культури у 2017-2018 навчальному році та для 31-ї обдарованої і талановитої дитини та молоді, перспективних спортсменів у 2017-2018 році. Схвалено рішення про розміщення фонтану на об’єкті благоустрою у районі будівлі №1 на вул. Шевченка.

Присвоєно поштові адреси індивідуальним (садибним) житловим будинкам, пункту діагностики автомобілів з кафетерієм на вул.. Лісова. Враховуючи рекомендації громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті міської  ради, рішенням виконкому на квартирний облік прийнято 8 сімей та одного одинокого громадянина. враховуючи пропозиції комісії з питань захисту прав дитини, виконавчим комітетом прийнято рішення про надання піклувальнику дозволу на надання згоди на укладення договору купівлі-продажу приватної квартири неповнолітньою підопічною, про надання одному з батьків дозволу на укладення договору дарування 1/3 частини приватної квартири, право користування якою мають неповнолітній та малолітня, про визначення способів участі батька у вихованні малолітнього сина та спілкуванні з ним. Надані кошти для одноразової матеріальної допомоги мешканцям міста.

Відділ з організаційних питань, зв’язків з ГО та ЗМІ
апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради