Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Чергове засідання виконкому: прийнято 16 рішень

28 лип 2017

У четвер, 27 липня, під головуванням секретаря міської ради Олени Хоменко відбулось чергове засідання виконавчого комітету Нетішинської міської ради, під час якого було розглянуто і обговорено шістнадцять питання. З усіх – прийняті відповідні рішення.

Члени виконкому розглянули питання про організацію і проведення в місті призову громадян України на строкову військову службу до Національної гвардії України у серпні 2017 року, затвердили положення про проведення у місті відкритого фестивалю-конкурсу молодих виконавців естрадної пісні «Вернісаж – ЕнергоФест» та внесли деякі доповнення до попередніх рішень виконавчого комітету міської ради.

Рішенням виконкому присвоєні поштові адреси об’єктам нерухомого майна ВП «ХАЕС» ДП «НАЕК «Енергоатом»» та Славутського МУ ПАТ «Теплоенергомонтаж»».

З метою розгляду звернення товариства з обмеженою відповідальністю «РУШ», встановлено, за погодженням з власником, режим роботи магазину «Єва».

Враховуючи рекомендації постійної комісії із забезпечення реалізації житлових прав громадян, рішенням виконкому передано у приватну власність приміщення у гуртожитках.

Створено комісію з визначення розміру збитків власникам землі та землекористувачам на території Нетішинської міської ради ПАТ «УБ ХАЕС».

Члени виконкому розглянули два питання служби у справах дітей щодо надання дозволу на вчинення правочинів щодо житла (майна), право власності чи користування яким мають діти (майнові права дітей не було порушено).

Надано одноразову матеріальну допомогу мешканцям міста та матеріальну допомогу на вшанування та увічнення пам’яті померлого учасника АТО.

Відділ з організаційних питань, зв’язків з ГО та ЗМІ
апарату виконавчого комітету міської ради