Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Чергове засідання виконкому: прийнято 14 важливих рішень

28 кві 2017

Під час чергового засідання виконавчого комітету Нетішинської міської ради, яке пройшло у четвер, 27 квітня,  під головуванням міського голови Олександра Супрунюка, члени виконкому заслухали та обговорили 14 важливих питань порядку денного, що стосуються різних сфер життєдіяльності міста.

Розглянуто звіт про виконання бюджету міста Нетішин за перший квартал 2017 року. Схвалено проект внесення змін до бюджету міста Нетішин на 2017 рік Члени виконкому затвердили рішення про заходи з підготовки і відзначення у місті Дня пам’яті та примирення і 72-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

В ході засідання було розглянуто та затверджено рішення про підсумки проходження опалювального сезону 2016/2017 року та організацію підготовки об’єктів житлово-комунального господарства і об’єктів соціальної сфери міста до роботи в осінньо-зимовий період 2017/2018 року. Прийнято ряд рішень щодо житлових питань. Встановлені режими роботи об’єктів торгівлі – магазину «Секонд-хенд на вагу», розташованого за адресою: проспект Незалежності, 9, а також магазину «Супер секонд-хенд», розташованого за адресою: проспект Незалежності, 19а.

Надані кошти для одноразової матеріальної допомоги на лікування 7 мешканцям міста у сумі 3 і 5 тисяч гривень.

Відділ з організаційних питань, зв’язків з ГО та ЗМІ
апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради