Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Чергове засідання виконкому

18 кві 2017

На черговому засіданні виконавчого комітету під головуванням очільника міста Олександра Супрунюка, яке відбулося у вівторок, 11 квітня, було ухвалено ряд важливих для міста рішень.

Одними з перших були ухвалені рішення про порядок виготовлення і видачі посвідчень членам громадських формувань з охорони громадського порядку міста Нетішин та внесено зміни до рішення «Про організацію ведення військового обліку військовозобов’язаних і призовників у виконавчому комітеті Нетішинської міської ради, на підприємствах, в установах і навчальних закладах міста Нетішин у 2017 році».

Виконком визначив величину опосередкованої вартості наймання (оренди) житла в місті Нетішин у І кварталі 2017 року, ухвалено рішення про безоплатну передачу майна територіальної громади міста, багатоквартирного житлового будинку, що на вулиці Варшавській, 5 та Варшавська, 7, з балансу КП НМР «Житлово-комунальне об’єднання» на баланс Фонду комунального майна міста Нетішин в оперативне управління.

Схвалено рішення про затвердження проектної документації щодо капітального ремонту штучного покриття спортивного майданчика НВК «ЗОШ І-ІІ ступенів та ліцей» та передачу видатків та документації на ремонт ліфта по вулиці Набережна, 25. Внесено зміни до рішення виконавчого комітету від 22 грудня 2016 року №546/2016 «Про затвердження переліку платних послуг, які можуть надаватися КМЗ НМР «Спеціалізована медико-санітарна частина м. Нетішин». Надані кошти для одноразової матеріальної допомоги 14 мешканцям міста у сумі 3 і 5 тисяч гривень та надано матеріальну допомогу матері загиблого учасника АТО на вшанування та увічнення його пам’яті у сумі 5 тисяч гривень. Ухвалено ряд рішень служби у справах дітей виконавчого комітету міської ради.

Відділ з організаційних питань, зв’язків з ГО та ЗМІ
апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради