Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

УВАГА! З 6 січня в Україні різке похолодання

05 січ 2017

4 січня вдень на Закарпатті та в Карпатах сильний сніг, у горах Львівської та високогiр’ї Iвано-Франкiвської, Закарпатської областейКартинки по запросу Україні різке похолодання очікується значний рiвень лавинної небезпеки; вночі у західних областях, вдень в Україні пориви вітру 15-20 м/с, у Карпатах 25-30 м/с; на дорогах країни місцями ожеледиця.

За прогнозами Укргідрометцентру, 6-7 січня у зв’язку з вторгненням арктичного повітря в Україні очікується різке зниження температури: вночі до 13-19° морозу (у Львівській, Волинській, Рівненській, Хмельницькій, Тернопільській, Івано-Франківській, Закарпатській, Чернівецькій, Житомирській, Київській, Чернігівській, Сумській, Полтавській, Черкаській, Вінницькій, Кіровоградській областях) місцями до 20-26° морозу, вдень до 11-17° морозу. В Донецькій, Луганській, Запорізькій, Херсонській області вночі та вдень до 7-13° морозу, в Криму та Приазов’ї до 0-6° морозу.

8-9 січня в Україні утримається холодна погода, опади і явища на півдні та сході послабшають і припиняться.

У зв’язку з погіршенням погодних умов Служба автомобільних доріг області звертається до водіїв з проханням бути максимально уважними та обережними. Крім забезпечення належного стану транспортних засобів під час експлуатації в зимовий період, необхідно бути обережними під час руху на складних ділянках автомобільних доріг, мостах, естакадах та відмовитись від ризикованих маневрувань.

Ключові слова: Нетішин, Безпека