Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

У рамках Всеукраїнської акції «За чисте довкілля» нетішинці зібрали 19, 1 тонн сміття

10 кві 2017
У п’ятницю, 31 березня, у Нетішині відбулася щорічна акція «За чисте довкілля». На толоку вийшли працівники 36 підприємств, організацій та установ, у тому числі колектив виконавчого комітету міської ради, депутати, освітяни, медики, робітники ВП ХАЕС, громадські активісти і усі небайдужі мешканці нашого міста. 

Зокрема, працівники виконавчого комітету Нетішинської міської ради очистили паркову зону і берегову зону річки Горинь, на території дренажно-обвідного каналу працювали управління соціального захисту населення виконавчого комітету міської ради разом територіальним центром з соціального обслуговування, частину берегової території біля містка поблизу старого млина прибрало комунальне господарство ВП ХАЕС,  депутати очистили територію біля старого млина, працівники міського центру зайнятості разом з членами ветеранської організації ВП ХАЕС прибирали автодорогу Городище-Рівне-Старокостянтинів від знаку «Нетішин» до кафе «Хуторок».

Спільними зусиллями було прибрано 83,4 га міської території та зібрано 19, 1 тонн сміття, яке вивозили працівники КП НМР «Благоустрій» і КП НМР «ЖКО».

Виконавчий комітет Нетішинської міської ради вдячний усім хто долучився до прибирання, дякуємо за небайдужість до рідного міста і активну громадську позицію.

Відділ з організаційних питань, зв’язків з ГО та ЗМІ
апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради