Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

У Нетішині пройшли змагання, присвячені пам’яті Сергія Карпенка

21 бер 2017

17-18 березня у спортивно-тренувальному комплексі пожежної частини, вперше у Нетішині, відбулися Відкриті міські змагання з пішохідного туризму в закритих приміщеннях на Кубок пам’яті нашого земляка, бійця-добровольця батальйону «Айдар», який загинув на Сході України Сергія Карпенка. На спортивний турнір у наше місто прибуло 12 команд з Рівненської та Хмельницької областей.

На відкритті учасників привітали заступник міського голови Ольга Бобіна, начальник управління освіти виконавчого комітету міської ради Василь Мисько, начальник 3-го Державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС України в Хмельницькій області Павло Гвоздяр, директор місцевого центру туризму та краєзнавства учнівської молоді Олена Матус. Зі словами вдячності до присутніх звернулася рідні загиблого військовослужбовця – мати Любов і дружина Наталія.  Вони подякували організаторам за ініціативу проведення змагань з пішохідного туризму, які виховують у молоді почуття відповідальності, навчають підкорювати «вершини» і не боротися з особистими страхами, а юним спортсменам побажали перемог, щоб діти ніколи не дізналися, що таке війна і біль втрати. Дводенні змагання юних дівчат і хлопців завершилися перемогою для старшої групи Нетішинського центру туризму та краєзнавства учнівської молоді та молодшої групи Славутського центру туризму і краєзнавства. У молодшій віковій категорії 2-ге місце отримали нетішинці, 3-тє – команда з Оржіва. У старшій віковій категорії п’єдестал пошани розділили між собою спортсмени Славути і Межирича. На церемонії закриття спортивного заходу команди-призери були нагороджені грамотами, кубками і цінними подарунками.

За словами одного з організаторів – директора центру туризму та краєзнавства учнівської молоді міста Нетішин Олени Матус, такі змагання дають можливість популяризувати туризм серед учнівської молоді, підвищити технічну та тактичну майстерність юнаків і дівчат, виховати гідну зміну захисникам України. Вона переконана, що з часом географія Відкритих міських змагань з пішохідного туризму в закритих приміщеннях на кубок пам’яті Сергія Карпенка буде розширюватися.

Організатори спортивного заходу щиро вдячні за допомогу і співпрацю відділу  молоді і спорту виконавчого комітету міської ради, управлінню освіти виконавчого комітету міської ради, керівництву спортивно-тренувального комплексу пожежної частини, медичному персоналу КМЗ НМР «СМСЧ м. Нетішин», колегам з Будинку дитячої творчості, директору ЗОШ I-III ступенів №2 Миколі Яцюку, меценатам – Сергію та Галині Сторожук, Валерію Преподобному, Олександру Миклушу, Галині Онофрійчук, Андрію Ткачуку, Еллі Некрасовій (м. Хмельницький), магазину «Офіс-центр».

Сергій Карпенко – Герой України, патріот, людина, яка ставила Україну понад усе не лише на словах. Він назавжди залишиться в нашій пам’яті…

Слава Україні! Героям Слава!

Відділ з організаційних питань, зв’язків з ГО та ЗМІ
апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради