Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

У Нетішині проведено спільну нараду з керівниками служб взаємодії

24 жов 2017

Аби переконатися в готовності порядку взаємодії між службами та підприємствами у місті Нетішин в разі виникнення надзвичайних ситуацій в осінньо-зимовий період  комісія з питань техногенно-екологічної безпеки на чолі з управлінням з питань цивільного захисту населення виконавчого комітету Нетішинської міської ради, спільно з рятувальниками 3 ДПРЗ ДСНС України у Хмельницькій області провели тренувальний збір служб взаємодії.
У п’ятницю, 20 жовтня, служби взаємодії об’єднали представників управління цивільного захисту міськвиконкому, Славутського РЕС, 3 ДПРЗ, КП НМР «Благоустрій», Національної поліції. На зустріч завітав перший заступник міського голови Іван Романюк. Особлива увага  зверталась на своєчасність прибуття на місце збору та взаємодію між залученими службами, на технічний стан та забезпеченість автомобільної техніки паливо-мастильними матеріалами, наявність необхідного обладнання (спорядження) у відповідності з відомчими нормами належності, забезпеченість персоналу (працівників) чергових (аварійних) служб спеціальним захисним одягом, забезпечення сталої роботи районних систем оповіщення та підвищення готовності аварійно-рятувальних і ремонтно-відновлювальних формувань до дій в осінньо-зимовий період.

Даний збір показав високий рівень взаємодії із службами та  закріплених за ними сил і засобів для забезпечення оперативного реагування на надзвичайні ситуації техногенного характеру.

3 державний пожежно-рятувальний загін