Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

У Нетішинському центрі соціальної реабілітації дітей-інвалідів відкрито бальнеологічне відділення

25 тра 2017

Віднедавна вихованці Нетішинського центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів мають змогу приймати процедури водолікування, адже за кошти міського бюджету (140 тис. 600 грн.) в заклад закуплено бальнеологічну гідромасажну ванну «Гейзер».

В бальнеологічному відділені, яке має циркулярний та висхідний душі, бальнеологічну ванну з підводним душем-масажем, агромасажем та гідромасажем, дітлахи проходять реабілітацію та оздоровлюються. За словами директора закладу Інни Дмитрук, бальнеологічне відділення – це своєрідна лікувально-профілактична база, де вихованці центру можуть пройти 2-3 курси відновлювального лікування на рік, яке відповідає вимогам реабілітаційного лікування в амбулаторних умовах. Процедури водолікування дозволять загартовувати дитячий організм та сприятимуть швидшому оздоровленню малечі без застосування медикаментів.

Минулого тижня очільник міста Олександр Супрунюк, заступник міського голови Ольга Бобіна, начальник управління соціального захисту населення виконавчого комітету міської ради Валентина Склярук, головний лікар КМЗ НМР «СМСЧ м. Нетішин» Василь Пословський завітали на відкриття бальнеологічного відділення та на власні очі побачили  як дітки приймають водолікувальні процедури.

Відділ з організаційних питань, зв’язків з ГО та ЗМІ
апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради