Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

У «Агенції місцевого розвитку» новий директор

22 тра 2017

Ним став 30-річний Костянтин Кирилюк, у минулому заступник директора – начальник відділу соціальної роботи Острозького районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Острозької районної державної адміністрації.

На початку травня міський голова Олександр Супрунюк оголосив конкурс на заміщення вакантної посади директора КП НМР «Агенція місцевого розвитку», яке донедавна очолювала Алла Погонець. Взяти участь у конкурсі виявили бажання три претенденти – Катерина Камінська, Людмила Козлова і Костянтин Кирилюк. Після особистої співбесіди з очільником міста, молоді і креативні конкурсанти повинні були презентувати проекти перспективного розвитку комунального підприємства, які обговорювалася у формі вільного діалогу разом з працівниками «Агенції» і громадськістю.

16 травня у ХАБі відбулась презентація проектів, на яку з’явились лише два учасники конкурсу – Костянтин Кирилюк і Людмила Козлова. Вони розповіли своє бачення роботи підприємства і основні етапи його розвитку, відповідали на запитання присутніх. Останнє слово все ж було за міським головою. Відтак, з 1 червня Костянтина Кирилюка буде призначено на посаду директора КП НМР «Агенція місцевого розвитку». Наразі майбутній керівник знайомиться з колективом, специфікою роботи, щоб визначити пріоритетні напрями діяльності комунального підприємства.

Відділ з організаційних питань, зв’язків з ГО та ЗМІ
апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради