Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Трансформація міста в дії: Олександр Супрунюк звітував за три роки роботи

07 лип 2017

Ось і промайнуло три роки з того часу, коли нетішинці більшістю голосів обрали Олександра Супрунюка на посаду Нетішинського міського голови. 25 травня 2014 року на позачергових виборах за нього проголосувало 36,6% виборців. Вдруге мандат народної довіри Олександр Супрунюк отримав на чергових виборах 25 жовтня 2015 року. Тоді 52,2% виборців віддали свій голос за нього.

У середу, 5 липня, у великій залі Палацу культури очільник міста звітував перед громадою за три роки своєї роботи. Звіт розпочався з відеопрезентації. Із цифрами та фактами на відео була презентована діяльність Олександра Супрунюка за звітний період у галузі освіти, медицини, культури, спорту, житлово-комунального господарства.

Окремо міський голова зупинився на впровадженні в Нетішині веб-сервісу, що надає інструменти для оптимізації процесів врядування та боротьби з корупцією «Розумне місто», втіленні унікальної ініціативи «Муніципальне житло», розповів про тісну співпрацю з адміністрацією Хмельницької АЕС, досягнення «СМСЧ м. Нетішин» в статусі комунального медичного закладу Нетішинської міської ради, що зроблено в освітній, культурній і спортивній галузі, починаючи з 2014 року. Йшла мова і про житлово-комунальну сферу – міською владою спільно з громадою вдалося досягти певних результатів, зокрема, закінчена друга черга водогону у старій забудові міста, за кошти міського бюджету закуплено комунальні автобуси для перевезення населення, проводяться капітальні ремонти дорожнього покриття, реконструюються тротуари. Не оминули увагою питання про забезпечення людей з особливими потребами засобами гігієни, зокрема памперсами. Заступник міського голови Ольга Петрівна повідомила присутніх, що встановлена щомісячна виплата у сумі 300 гривень.

Ініційовано створення окремого комунального підприємства, яке буде працювати виключно у напрямку розвитку парків та зон відпочинку у Нетішині. Йшла мова і про соціальний захист населення та соціальні виплати, підтримка учасників АТО. Олександр Супрунюк зауважив, що попереду ще багато роботи. Доказом цьому є і низка висловлених на зустрічі побажань та пропозицій. Зокрема, громаду турбують питання щодо прибирання нового кладовища, облаштування сміттєвих баків та впровадження проекту третьої черги водогону по вулиці Лісовій, побудови багатофункціонального спортивного майданчика у місті, щодо ямкових ремонтів. Мешканці старої частини міста дякували Олександру Супрунюку за те, що приділяється увага до їх проблем та закінчено 2 чергу водогону.

У перспективі в очільника міста – побудова сміттєпереробного комплексу, будівництво дитячого садка на вулиці Варшавській, розвиток туризму в місті та багато інших грандіозних планів. 

Відділ з організаційних питань, зв’язків з ГО та ЗМІ
апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради