Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Спостережна комісія активно працює

03 лис 2017

У вівторок, 31 жовтня, під керівництвом заступника міського голови Ольги Бобіної пройшло чергове засідання спостережної комісії при виконавчому комітеті Нетішинської міської ради.

Порядок денний засідання містив 4 важливих питання. Першим члени комісії розглянули повідомлення з кримінально-виконавчої інспекції про здійснення громадського контролю за засудженими та проведення роботи протягом відбування покарання з метою виправлення і ресоціалізації.

Під час засідання була розглянута і взята до відома інформація заступника голови спостережної комісії Світлани Папіж (голова ГО «Милосердя») щодо проведення лекцій для засуджених осіб, умовно-достроково звільнених від відбування покарання. Світлана Папіж акцентувала увагу присутніх на тому, що особи умовно-достроково звільнені від відбування покарання та особи засуджені до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі активно відвідують лекції, які проходять щомісяця у приміщенні ХАБу, мають бажання працювати, жити нормальним життям. Голова спостережної комісії Ольга Бобіна наголосила, що і надалі буде проводитися виховна робота з особами умовно-достроково звільненими від відбування покарання, громадський контроль за їх поведінкою протягом не відбутої частини покарання, а також надаватиметься допомога у соціальній адаптації особам, звільненим від відбування покарання.

Також на засіданні обговорювались зміни до складу спостережної комісії, зокрема, залучення громадськоських організацій до участі у роботі комісії.

Відділ з організаційних питань, зв’язків з ГО та ЗМІ
апарату виконавчого комітету міської ради