Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Спортивна гордість міста: У Нетішині відзначили День фізичної культури і спорту

13 вер 2017

Кожного року у першу суботу вересня в Україні відзначається День фізичної культури і спорту – свято сили, краси, здоров’я та гармонії.

У п’ятницю, 8 вересня, у великій залі Палацу культури зібралися спортсмени, їх наставники, ветерани спорту, представники місцевої влади аби разом вшанувати тих, хто спортивними успіхами та здобутками прославляє рідне місто на теренах України та далеко за її межами. Свято розпочалось з привітань міського голови Олександра Супрунюка. Очільник міста привітав нетішинців з Днем фізичної культури і спорту та побажав усім, хто присвятив своє життя великій справі, яка символізує силу, велич духу і мужність, наснаги, терпіння та нових звершень.

Щорічно з нагоди свята «За вагомий внесок у розбудову фізкультурно-спортивного руху у місті Нетішині» кращим спортсменам, тренерам та фахівцям галузі фізичної культури і спорту призначаються премії Нетішинського міського голови в різних номінаціях. Цьогоріч премію у номінації «Кращий спортсмен з олімпійських видів спорту» отримали вихованці КДЮСШ ППО ХАЕС Ольга Жовнір (фехтування) та Дмитро Пундик (фехтування), у номінації «Кращий спортсмен з видів спорту, що не входять до олімпійської програми» премійовані вихованець КДЮСШ ПП ХАЕС Ярослав Давидчук (боротьба самбо) та спортсмен СК «Енергетик» ППО ХАЕС Олег Касянчук (армспорт), «Кращий спортсмен юніорка» – учениця КДЮСШ ППО ХАЕС Галина Ніконова (кікбоксинг), у номінації «Кращий спортсмен юніор» премію очільника міста отримали учень спортивної школи  Володимир Данилюк (фехтування)та спортсменка ГК «Вершина»  Катерина Педько (скелелазіння), «Кращий ветеран спорту з футболу» – спортсмен СК «Енергетик» Іван Хвалько, «Кращий спортсмен-інвалід з шашок» – спортсмен СК «Енергетик» Сергій Савчук, найкращим тренером з фехтування став тренер-викладач КДЮСШ Віталій Цисарук, «Кращий тренер з фехтування» – Ольга Штурбабіна, у номінації «Кращий фахівець фізичної культури та спорту» премійовані вчитель фізичної культури ЗОШ №4 Валентина Дейкалюк, керівник Нетішинського міського осередку Міжнародної федерації Бойового гопака Микола Колінько та інструктор-методист СК «Енергетик» Галина Розварська, кращою спортивною командою цьогоріч стала команда ХАЕС НАЕС з волейболу серед жіночих команд (тренер Сергій Кузьмінчук).

За активну участь у фізкультурно-спортивному житті міста заступник міського голови Ольга Бобіна нагородила Почесними грамотами виконавчого комітету міської ради та цінними подарунками  тренера-викладача КДЮСШ з кікбоксингу Наталію Самурай, вчителя фізичного виховання ЗОШ №1 Володимира Герасимчука, інструктора з фізкультури ДНЗ №5 «Теремок» Тетяну Балій, інструктора з фізкультури ДНЗ №7 «Оленка» Тетяну Товстюк, керівника ГО «Гірський клуб «Вершина» Олександра Веремійчука, волонтера, організатора велосипедного спорту і туризму у місті Нетішин Віру Кузів, активну учасницю легкоатлетичних змагань різного рівня Світлану Ільченко.

Після урочистої програми гарний настрій присутніх підтримали талановиті виконавці та творчі колективи нашого міста. Приємним подарунком для спортсменів став відеоролик «Спортивна гордість міста».

Відділ з організаційних питань, зв’язків з ГО та ЗМІ

апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради