Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Сила і міць української держави – у єдності армії та народу

12 гру 2017

У середу, 6 грудня, у нашому місті відбулися урочистості та концертна програма з нагоди Дня Збройних Сил України та Міжнародного дня волонтера. Велика зала Палацу культури цього дня об’єднала відважних воїнів, які присвятили своє життя захисту кордонів рідної держави, її суверенності та незалежності, людей доброї волі – волонтерів, представників влади та шкільного самоврядування. Захід розпочався хвилиною мовчання в знак пам’яті про загиблих воїнів, які віддали своє життя за Батьківщину.

До вітального слова запросили заступника міського голови Ольгу Бобіну, яка подякувала усім захисникам та волонтерам за мужність і  стійкість, побажала їм миру, добробуту, незламної сили волі, віри у власні сили та перемогу. За проявлену самовідданість під час проходження військової служби, мужність, патріотизм, героїзм та з нагоди Дня Збройних Сил України Ольга Петрівна нагородила відзнакою виконавчого комітету міської ради нагрудним знаком «За честь і мужність» представників ГО «Нетішинське міське об’єднання воїнів АТО» Віктора Леляха, Сергія Лакодея, Віктора Бондарчука, Валерія Ніколаєва та Олександра Солнцева.

З привітальним словом до присутніх також звернувся військовий комісар Славутського об’єднаного міського військового комісаріату, підполковник Михайло Євтушок. Він привітав військовослужбовців з професійним святом та вручив відзнаки президента України «За участь в АТО» нетішинцям, котрі захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України і брали безпосередню участь в антитерористичній операції, а саме: молодшого сержанта запасу Андрія Бондарчука, сержанта запасу Віктора Бондарчука, рядового Віталія Поліщука, сержанта Олександра Кучера, сержанта Руслана Лосінця.

З нагоди Міжнародного Дня волонтера ветеран педагогічної праці, викладач допризовної підготовки з 1980-2010 років привітав людей доброї волі зі святом та зачитав присутнім авторський вірш. Приємним доповненням до свята став яскравий концерт за участі солістів та творчих колективів Нетішина.

Відділ з організаційних питань, зв’язків з ГО та ЗМІ
 апарату  виконавчого комітету Нетішинської міської ради

Ключові слова: День збройних сил