Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Свято дитинства в Нетішині

04 чер 2017

Яскраво, енергійно та насичено відзначили Міжнародний день захисту дітей маленькі нетішинці. 1 червня площа біля Палацу культури та хол Будинку дитячої творчості уквітчалися дивовижними  роботами вихованців клубу «Юний технік» і БДТ. Фотовиставка, вироби з бісеру, яскравих ниток, паперу, шкіри, дерева, витинанки, витвори образотворчого, декоративно-ужиткового мистецтва, моделі літаків та кораблів – усю цю красу мешканці нашого міста могли спостерігати цілий день.

З самого ранку чарівні мелодії лунали у виконанні духового муніципального оркестру, тоді як вихованці Нетішинської міської художньої школи малювали просто неба. У великій залі Палацу культури відбулась святкова концертна програма «Здрастуй, літо» за участі творчих колективів міста. На площі перед Будинком дитячої творчості пройшов конкурс малюнка на асфальті «Україні –мир!», усі учасники заходу отримали приємні подарунки від працівників служби у справах дітей виконавчого комітету міської ради. Для пришкільних таборів з денним перебуванням дітей міський центр туризму і краєзнавства учнівської молоді підготував цікаву туристсько-спортивну естафету, а Нетішинський центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів організував для малечі, яка за фізичним станом потребує особливої уваги та опіки пригодницький квест «У пошуках скарбів» та багато інших креативних розваг.

Увечері на юних нетішинців очікував дитячий спортивно-масовий захід з багатоборства, яскрава концертна програма та святкова дискотека. Дітвора отримала безліч задоволення від влаштованого свята, а його організатори – подяку у вигляді щирих посмішок та блиску щасливих оченят малечі.

Відділ з організаційних питань, зв’язків з ГО та ЗМІ
апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради