Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Протягом останніх трьох днів снігоочисна техніка у Нетішині працювала у посиленому режимі

09 лют 2017

На початку тижня погода «потішила» нетішинців рясним снігопадом. Для когось – радість, а для інших – безкінечна робота. Працівники КП НМР «Благоустрій» у зв’язку з несприятливими погодними умовами протягом останніх трьох днів (6-8 лютого) працювали у посиленому режимі.

Як розповів тимчасово виконуючий обов’язки директора комунального підприємства Олег Косюк з ночі понеділка до 17 вечора вівторка працювало 9 одиниць снігоочисної техніки. З вівторка по середу працювало 6 одиниць техніки «Благоустрою», дирекція ТрЦ ВП ХАЕС забезпечила машиною для посипки піску, «ЖКО» надало ще одну одиницю. Уся снігоприбиральна техніка виїжджала на дороги міста як вдень, так і вночі. Проте, вдень техніка не могла працювати у повному обсязі, тому, що дорогами курсував транспорт, який перешкоджає її роботі, тому більше тракторів були задіяні вночі. Від снігу були очищені як центральні вулиці міста, так і вулиці садибної забудови.

Двірники і дорожні працівники під час зимової негоди виходили на роботу не лише зранку, але й по обіді та ввечері. Бригади з ручного прибирання працювали на тротуарах та зупинках громадського транспорту. Підприємство КП НМР «Благоустрій» забезпечене необхідною кількістю паливно-мастильних матеріалів та сумішшю для посипання тротуарів, пішохідних ділянок та проїзних доріг.

Відділ з організаційних питань, зв’язків з ГО та ЗМІ
апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради