Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

На засіданні виконавчого комітету прийнято 26 важливих рішень

30 жов 2017

У четвер, 26 жовтня, під головуванням очільника міста Олександра Супрунюка відбулося засідання виконавчого комітету міської ради. Під час засідання було розглянуто 26 важливих питань щодо забезпечення життєдіяльності міста. 

Рішенням виконкому встановлені пільги за навчання у ПСМНЗ «Нетішинська міська школа мистецтв» та ПСМНЗ «Нетішинська міська художня школа» для двох учнів, чиї батьки є учасниками АТО. Затверджено проектну документацію «Реконструкція будівлі для розміщення амбулаторії сімейного лікаря по вул. Солов’євська. Загальна кошторисна вартість об’єкту будівництва становить 2573,222 тис.грн.

Членами виконкому прийнято рішення про встановлення «Селфі зони – Netishyn» у районі перетину вулиць Михайлова, Варшавська і проспекту Незалежності. Ухвалено рішення про облаштування спортивного майданчика на території НВК «ЗОШ І-ІІ ступенів та ліцей». Враховуючи рекомендації громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті міської ради на квартирний облік прийняті мешканці міста, які потребують поліпшення житлових умов. Прийнято рішення про щорічний моніторинг доходів наймачів соціального житла та членів їх сімей та продовжено строк дії договору найму соціальних квартир. Проголосували члени виконавчого комітету за утворення комісії з інвентаризації гуртожитків, що належать до комунальної власності територіальної громади міста Нетішин на які поширюється дія Закону України «Про забезпечення реалізації житлових прав мешканців гуртожитків». Також присутні ухвалили рішення про проведення приписки громадян України 2001 року народження до призовної дільниці Славутського об’єднаного міського військового комісаріату у січні-березні 2018 року, утворення комісії з питань приписки до призовної дільниці громадян та затвердження її основного і дублюючого складу.

Відділ з організаційних питань, зв’язків з ГО та ЗМІ
апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради