Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Нетішинський територіальний центр соціального обслуговування виграв конкурс на придбання масажного обладнання

30 жов 2017

У січні 2017 року на Хмельниччині стартував конкурс на придбання обладнання для створення робочих місць на умовах співфінансування, організований Департаментом соціального захисту населення Хмельницької обласної державної адміністрації за підтримки Євросоюзу. Участь в конкурсі взяли органи місцевого самоврядування, комунальні підприємства, установи та організації, а також благодійні фонди, які здійснюють свою діяльність на території Хмельницької області.

Нетішинський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) подав заявку на придбання професійного масажного обладнання. За результатами розгляду та оцінювання Конкурсним комітетом 41 заявки, територіальний центр визнаний один з переможців. Загальна сума рекомендована для співфінансування складала 309 949,00 грн. (154 974,50 грн. – субвенція із фонду міського бюджету та 154 974,50 грн. – субвенція із обласного бюджету). За рахунок цих коштів для установи було придбано: ручний масажер для тіла Beurer MG-80, портативний вакуумний масажер МВТ-01, апарат для міостимуляції АЕСТ-01 восьмиканальний, масажний стіл (з отвором для обличчя) ВАS, апарат для електротерапії «Радіус 01», багатофункціональний стіл Ормед-Мануал 303, апарат для електрофарезу МІТ ЕФ2, установка механотерапевтична «Ормед – Тракціон», масажний стілець для шийно-грудного відділу US – Medica RONDO, вібромассажер Beauty Massager DS-168G, допоміжне масажне обладнання (банки для вакуумного масажу, валики під голову і ноги) та шведська стінка.

Відтепер спеціалісти територіального центру використовують професійне обладнання для профілактики та лікування хворих. Для громадян проводяться процедури лікувального масажу, навчають хворих з різною патологією методикам профілактики хвороб та їх ускладнень,
здійснюють підбір схем самомасажу, в комплексі з лікувальною фізкультурою та спеціальними масажерами, в залежності від особливостей захворювання, ступеню функціональних порушень, відповідно до призначень. Керівник установи Любов Оцабрика вдячна місцевій владі та організаторам конкурсу за те, що допомогли реалізувати в життя соціальну ініціативу та залучити нові кваліфікаційні кадри в роботі з громадою.

Відділ з організаційних питань, зв’язків з ГО та ЗМІ
апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради