Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Правова освіта населення як запорука правової держави

09 бер 2017

Минулого четверга під керівництвом заступника міського голови Ольги Бобіної відбулось чергове засідання міської міжвідомчої координаційно-методичної ради з правової освіти населення.

В ході засідання була розглянута і взята до відома інформація про стан виконання членами координаційно-методичної ради програми 2016-2020 рр. У своїх доповідях виступаючі акцентували увагу на важливості проведення усіма зацікавленими службами і громадськими організаціями якісної роботи щодо правового виховання населенням міста, необхідність удосконалення сфери правових знань та формування правової свідомості суспільства.

На нараду була запрошена директор Нетішинської міської централізованої бібліотечної системи Марія Омельчук, яка доповіла про організацію роботи з правової освіти та підвищення рівня правової культури населення через систему бібліотечних закладів. Марія Леонідівна розповіла присутнім, що бібліотекарі розробили постійно діючу тематичну виставку «Держава. Людина. Право», тематичну поличку «Нове в законодавстві України», ознайомила з запланованими заходами щодо правового виховання дітей та молоді (скайп-консультування фахівців-юристів, проведення інформаційних годин, співпраця з громадськими організаціями).

Члени комісії одноголосно затвердили графік виїзних прийомів керівників і спеціалістів бюро правової допомоги, управління соціального захисту, міського центру зайнятості, поліції, управління пенсійного фонду до мешканців садибної забудови міста Нетішин.

Відділ з організаційних питань, зв’язків з ГО та ЗМІ
апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради