Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Пляжний сезон у Нетішині відкрито

09 чер 2017

У літню спеку чи не єдиним порятунком є вода, в яку хочеться зануритися з головою.  У нашому місті є водойма «Озеро для купання», де нетішинці та гості міста можуть відпочити у спекотні дні. Суб’єктом господарювання водного об’єкта є КП НМР «Благоустрій». За інформацією керівника комунального підприємства Віктора Кондрацького попередньо перед початком пляжного сезону комунальниками було проведено ряд заходів: берег водоймища очищено від трави,

завезено 90 тонн піску, пофарбовані урни та контейнери для сміття, відремонтовані роздягальні і лавочки. За кошти міського бюджету, зокрема, на суму 3 тисячі 500 гривень придбані пляжні буї. На території пляжу працює фонтанчик з питною водою та встановлені два біотуалети, які працюватимуть за графіком роботи рятувальників (вони їх відкриватимуть і закриватимуть). Також на міському пляжі є інформаційний стенд «Правила поводження біля та на водоймі».

Щодо проб води та піску, напередодні відкриття пляжного сезону було здійснено замір питної води та з відкритої водойми та піску на санітарно-хімічні, бактеріологічні та гельмінтологічні дослідження. Як стало відомо, всі проби відповідають ДержСанПіНу, а тому пляжний сезон офіційно відкрито в Нетішині.

Варто зазначити, що протягом 3-х місяців ДУ «Хмельницький обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України» буде систематично проводити моніторинг водного об’єкту. Отож, бажаємо гарного відпочинку мешканцям і гостям нашого міста!

Відділ з організаційних питань, зв’язків з ГО та ЗМІ
апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради