Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Фінішна пряма: учасники бойових обговорили питання землі з міським головою

25 жов 2017

У понеділок, 23 жовтня, у приміщенні ХАБу, за ініціативи очільника міста Олександра Супрунюка відбулася зустріч із представниками громадської організації «Нетішинське міське об’єднання воїнів АТО», міської організації Української спілки ветеранів Афганістану та військової частини 3043 Національної гвардії України.  Мета зустрічі – найбільш нагальне на сьогодні питання виділення земельних ділянок учасникам бойових дій.

«Ми виходимо на фінішну пряму», – проінформував міський голова. Олександр Супрунюк розповів присутнім, що на чергову жовтневу сесію міської ради виноситься проект рішення про затвердження технічної документації щодо поділу земельної ділянки, яка перебуває в оренді ТОВ «Атоммонтажсервіс». Вилучена земля буде передана в постійне користування виконавчого комітету Нетішинської міської ради, після чого близько 200 ділянок буде надано учасникам бойових дій. Решта землі буде зарезервована виконавчим комітетом та поетапно виділятись військовим.

У ході обговорення начальник юридичного відділу виконавчого комітету міської ради Оксана Латишева повідомила учасників бойових дій щодо переліку документів та питань, з якими можуть допомогти місцеві органи влади щодо отримання земельних ділянок. Надалі, щоб робота мала більш організований характер, очільник міста запропонував присутнім звертатись безпосередньо до нього та спеціалістів виконавчого комітету. Це допоможе оперативно вирішувати назрілі питання і інформувати про стан земельних справ учасників бойових дій.

Відділ з організаційних питань, зв’язків з ГО та ЗМІ
апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради