Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Олександр Супрунюк звітував у Будинку культури

25 лип 2017

23 липня у Міському будинку культури (вул. Солов’євська) міський голова Олександр Супрунюк звітував за три роки перебування на посаді.

Звіт розпочався з відеопрезентації. Із цифрами та фактами на відео була презентована діяльність Олександра Супрунюка за звітний період у галузі освіти, медицини, культури, спорту, житлово-комунального господарства. Очільник міста також розповів про окремі зміни у місті та плани на майбутній рік.

Міський голова зазначив, що зроблено чимало: відремонтований Будинок культури, закуплені нові стільці, відремонтована система опалення та закуплене тверде паливо на опалювальний сезон; поставлені два дитячі ігрові майданчики, а в перспективі - ще три; завершено другу чергу водогону. КП «Благоустрій» придбаний КРАЗ для снігоочищення та посипання доріг у зимовий період, а також закуплено додаткове обладнання для снігоприбирання. У КМЗ «СМСЧ м. Нетішин» оновлюється обладнання, планується відкриття відділення гемодіалізу та кабінету кардіолога (ведуться переговори з головним лікарем Хмельницького обласного кардіодиспансеру Кланца Андрієм Івановичем). Створено комунальне підприємство «Комфорт», котре буде займатися пляжем, парками, лісом та рекреаційними зонами міста.

Чимало питань було задано того дня міському голові. Зокрема, мешканців садибної частини цікавить завершення будівництва водогону та побудова фельдшерсько-амбулаторного пункту. Олександр Супрунюк повідомив, що вже виділені кошти на будівництво третьої черги водогону з державного бюджету у сумі 2,7 мільйона гривень та 1,4 мільйон гривень з місцевого бюджету. Будинок культури і фельдшерсько-амбулаторний пункт, який є необхідним, внесені в третю чергу водогону.

Стосовно розширення кладовища, то очільник міста зазначив, що через облдержадміністрацію відбувається оформлення земельної ділянки, котра буде віднесена до території міської ради. Наразі ж є відповідна людина, котра доглядає та прибирає дану територію.

Йшла мова також щодо вирішення проблеми вартості електроенергії, яка є вищою для мешканців садибної частини міста.

Хвилює жителів також добудова містка, котрий, наразі, відбудовується силами місцевого населення.

Стурбовані мешканці й відсутністю пішохідних доріжок та дорожньою розміткою у садибній частині, Адже люди наражаються на небезпеку, особливо в районі «Золотого кільця» (там ледь не щотижня трапляються ДТП). Олександр Супрунюк зазначив, що дане питання тримається на контролі та буде внесене в проект дорожньої розмітки і знаків міста.

У перспективі в очільника міста – побудова сміттєпереробного комплексу, будівництво дитячого садка на вулиці Варшавській, розвиток туризму в місті та багато інших грандіозних планів.

«Проблем вистачає, а тому громада має бути активною та злагоджено  співпрацювати з місцевою владою для спільного їх вирішення» - підсумував свій виступ Олександр Супрунюк.

Відділ з організаційних питань, зв’язків з ГО та ЗМІ
  апарату виконавчого комітету міської ради