Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

У Нетішині пройшли громадські обговорення ескізного проекту парку

18 жов 2017

У п’ятницю, 13 жовтня, в місцевому ХАБі за участі представників міської влади, депутатського корпусу, комунальних підприємств та небайдужих нетішинців відбулися громадські обговорення ескізного проекту парку за гуртожитком №220 (біля супермаркету «Наш край»). Замовником ескізного проекту є управління капітального будівництва виконавчого комітету Нетішинської міської ради, а виконавцем КП НМР «Бюро технічної інвентаризації».

Модератором заходу виступив громадський активіст Руслан Рудомський. Присутнім, які прийшли на обговорення, головний інженер проекту Наталія Ковальчук та архітектор Олена Янко разом з керівником КП НМР «Комфорт» Артемом Руденко представили ескізну пропозицію, згідно якої заплановано створити справжній сімейний парк – облаштувати благоустрій, освітлення, встановити лавочки, казкові елементи по всьому парку, оглядові альтанки, зону відпочинку та спортивну зону, поле для міні футболу і трибуни, дитячий майданчик, громадський туалет, смітники. Є задум побудувати дитяче кафе. За словами головного інженера пані Наталії проектанти намагалися максимально зберегти зелені насадження та убезпечити пересування парком. Щодо бігової доріжки, більшість присутніх виступили за те, щоб її викреслити з проекту. Присутні фахівці погодилися з такою пропозицією та повідомили, що вона буде врахована при подальшому доопрацюванні ескізного проекту. Також були озвучені пропозиції щодо входу в паркову зону. На розгляд громадськості спеціалісти запропоновали основний вхід біля супермаркету «Наш край» або біля містка до КМЗ НМР «СМСЧ міста Нетішин». Більшість людей вступили за те, щоб центральний вхід був біля «Нашого краю».

Низка пропозицій та зауважень поданих під час громадських обговорень взяті до уваги проектантами та будуть враховуватися при доопрацюванні проекту парку за гуртожитком №220.

Відділ з організаційних питань,
зв’язків з ГО та ЗМІ апарату виконавчого комітету
Нетішинської міської ради