Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Новорічна казка мандрує Нетішином

04 січ 2017

Новий рік вже постукав у двері кожної оселі, а ось для найменших мешканців нашого міста, казкова пора продовжується. Вкотре народний театр-студія «Маски» приготував для нетішинців цікаву виставу. Новорічна пригодницька історія «Раз Мороз та два Мороз» для всієї родини зібрала на сцені КЗ «Палац культури міста Нетішин» усім знайомих Діда Мороза та Снігуроньку, Бабу Ягу, казкових оленів, сніговика і сніжинок, а використання героями сучасних технологій, таких як Скайп й електронна пошта робить виставу ще більш цікавішою.

В основі оригінального сценарію лежить казка, а головне завдання героїв – врятувати новорічне свято. Баба Яга напередодні Нового року створює в мережі Інтернет пошту «Дідуся Мороза», щоб перехопити дитячі листи і зруйнувати їх мрії, допомагають їй у цьому сніжинки і один з казкових оленів.  Та Дід Мороз зі Снігуронькою і його помічники просто так не здаються, не зважаючи на безліч випробувань, вони зможуть зберегти святкові листи від лиходійки.

Весела, насичена, казкова вистава за участю талановитих акторів театру-студії «Маски» під керівництвом Оксани Воропанової (режисера-постановника), яка, до речі, і зіграла ту саму лиходійку – Бабу Ягу, наповнена пригодами, перевтіленнями з грізних та злих у мрійливих, впевнених у своїх силах, завзятих персонажів. Яскраві костюми, чарівні декорації, неймовірна гра акторів  відкриває чаруючий світ казки, в яку повірять і діти, і дорослі.

Відділ з організаційних питань, зв’язків з ГО та ЗМІ
апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради

Ключові слова: Нетішин, Новий рік