Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Нетішинський Палац культури: 30 років мистецтва та краси

22 гру 2017

2017 рік – особливий для КЗ «Палац культури міста Нетішина». Цьогоріч найбільший мистецький заклад нашого міста святкує славний ювілей – 30 років із дня заснування. Саме тут від малого до великого відчайдушно творять танцюристи та співаки, музиканти та театрали, професійні виконавці та аматори. Щоб перелічити кількість значущих дат і подій, які відзначено у стінах Палацу культури, розповісти про усі досягнення творчих колективів, вихованців гуртків, ансамблів і студій закладу не вистачить усіх сторінок. Про культурний осередок знають як в Україні, так і на Міжнародній арені.

Минулого тижня «Храм культури та мистецтва» об’єднав багато поважних гостей. На ювілейний день народження завітали секретар міської ради Олена Хоменко, заступник міського голови Ольга Бобіна, заступник генерального директора з економіки та фінансів Хмельницької АЕС Альвіна Шестак, начальник управління культури виконкому Іван Михасик, керівники закладів культури Нетішина, давні друзі, поціновувачі прекрасного та усі бажаючі. Свято розпочалось з привітального слова секретаря міської ради Олени Хоменко. Вона привітала колектив закладу-іменинника з ювілеєм та  побажала усім присутнім наснаги, нових звершень на професійній ниві,  процвітання та вручила подарунковий сертифікат на суму 48 тис. 600 грн. для придбання 3-х радіо-мікрофонів. За багаторічну сумлінну працю, професійну майстерність та з нагоди відзначення 30-річного ювілею КЗ «Палац культури міста Нетішина» Почесними грамотами виконавчого комітету міської ради та цінними подарунками були нагородженні працівники закладу. Зокрема, керівник зразкової вокально-фольклорної студії «Роксолана» Ірина Кирилюк, керівник народного молодіжного театру-студії «Маски» Оксана Воропанова, пожежник Галина Вітер, столяр Костянтин Огневюк, сторож Валентина Веселова, швейцар Надія Парай, прибиральники службових приміщень Віра Боярчук, Марія Коцюк, Фаїна Лобода, Зінаїда Медлярська.

До привітань приєднався начальник управління культури виконкому Іван Михасик. За сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у  розвитку культури і мистецтва та з нагоди 30-річного ювілею закладу Почесними грамотами управління культури виконавчого комітету міської ради нагороджено: заступника директора з АГР Надію Долю, режисера Світлану Степанюк, керівника народного хору ветеранів війни та праці «Журавка» Ларису Живагу, керівника народного ансамблю-студії сучасної естрадної пісні «Срібні нотки» Ольгу Дьячину, концертмейстера Тетяну Куришину, завідувача частини художньої Євгенію Кравченко, пожежника Наталію Скоробагатько, сторожа, Олену Михайлову, прибиральника службових приміщень Катерину Мазур, робітника з комплексного обслуговування й ремонту будинків Марію Янковську. Щирі слова привітань лунали у цей день від заступника генерального директора ВП ХАЕС Альвіни Шестак, голови правління ПАТ «УБ ХАЕС» Олександра Степанюка, начальника управління казначейської служби України в місті Нетішин Марії Самохіної, керівників закладів культури і освіти нашого міста. Солісти та творчі колективи Палацу культури підготували яскравий концерт для гостей свята.

Відділ з організаційних питань апарату
виконавчого комітету Нетішинської міської ради